1397/09/08
با توجه به پیگیری های به عمل آمده سومین کنگره دخانیات و سلامت در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC ثبت گردید.

سومین کنگره دخانیات و سلامت در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC ثبت گردید. این موضوع باعث می شود که کلیه خلاصه مقالات همایش در ISC نمایه شده و رویت پذیری آن را افزایش می دهد.
لینک اطلاعات کنگره در ISC

1397/07/29
با توجه به استقبال پژوهشگران برای ارائه مقاله و درخواست مکرر از دبیرخانه همایش جهت تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات، مهلت دریافت چکیده مقالات تا 30 آبانماه تمدید شد.

از کلیه محققین و پژوهشگران محترم خواهشمند است جهت رعایت زمانبندی همایش حداکثر تا تاریخ فوق چکیده مقالات خود را در سایت بارگذاری نمایند.

لازم به ذکر است این مهلت به هیچ وجه  تمدید نخواهد شد.

1397/07/10
مسیر تحقیقات کاربردی ازهمکاری ها و تحقیقات میان رشته ای می گذرد.

اعضاء هیات علمی گروه های آموزشی دانشکده علوم انسانی دانشگاه هرمزگان در نشستی که با مدیران حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار گردید آمادگی خود را برای همکاری علمی در سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت اعلام نمودند. در این نشست که در روز دوشنبه نهم مهر ماه در محل سالن جلسات دانشکده علوم انسانی دانشگاه هرمزگان برگزار گردید اعضاء هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه های جامعه شناسی، تربیت بدنی و مشاوره این دانشگاه بر ضرورت تسهیل همکاری های مشترک علمی میان دو دانشگاه تاکید نمودند.

آقای دکتر عالیشان مدیر اطلاع رسانی پزشکی و انتشارات علمی دانشگاه در این نشست با ارائه جنبه های علمی ویژه کنگره، تمایل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای استفاده از ظرفیت های علمی دانشگاه هرمزگان در زمینه های مورد نظر کنگره اعلام نمودند. آقای دکتر زارعی دانشیار گروه مشاوره دانشگاه هرمزگان در ادامه با توجه به موانع بر سر راه همکاری های مشترک علمی ابراز امیدواری نمودند که این کنگره و همکاری علمی دو دانشگاه در این رویداد فرصتی باشد برای گسترش هماری های علمی مشترک بویژه در راه اندازی رشته های جدید میان رشته ای و انجام تحقیقات میان رشته ای.

دکتر سماوی مدیر گروه مشاوره و روانشناسی دانشگاه هرمزگان ظرفیت کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای بررسی ملاحظات اخلاقی مطالعات و تحقیقات رفتاری مداخله ای دانشگاه هرمزگان را فرصتی دانستند که با همکاری در کنگره دخانیات و سلامت بهره برداری از این ظرفیت تسهیل خواهد شد.

1397/07/05
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان درنظر دارد به منظور ارتقای سطح آگاهی جامعه در زمینه سلامت همگانی؛ اولین جشنواره هنری عکس، پوستر، کاریکاتور، نقاشی و فیلم کوتاه را همزمان با سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت برگزار نماید.

مجموعه ای از آثار برتر، همزمان با سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت (5 لغایت 7 دیماه 1397) به نمایش گذاشته می شود و به آثار برگزیده هدایای نفیسی تعلق می گیرد.

اهداف جشنواره:

-         تشویق و ترغیب عموم به حضور در جشنواره

-         به تصویر کشیدن ابعاد مختلف دخانیات به زبان هنر

-         زمینه سازی انتقال مفاهیم آموزشی منع دخانیات و ارتقاء سلامت

-         آسیب شناسی دخانیات از دریچه هنر

-         ایجاد فضای پرنشاط و خلاقانه با هدف بهبود کیفی کنگره

-         ارتقای فرهنگ زندگی سالم و بهداشتی و برخورداری از سلامت همگانی

-         آشنایی بیشتر به اثرات مخرب فیزیولوژیک، روانی و اجتماعی دخانیات از نگاه هنر

محورهای جشنواره:

-         روش های پیشگیری و ترک دخانیات